Σχετικά με το Sonick

Από το 1990

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1990 το λιανικό εμπόριο ενδυμάτων από τη Σιόλου Σταυρούλα, σε ένα κατάστημα στην οδό Ανεξαρτησίας στην πόλη των Ιωαννίνων.

Την επιχείρηση από νωρίς την «αγκάλιασε» η τοπική αγορά και την ανέδειξε σε μία από τις καλύτερες τοπικές επιχειρήσεις του είδους της στα Ιωάννινα, κυρίως βάση των ποιοτικών της προϊόντων, την μεγάλη γκάμα αλλά και των ανταγωνιστικών τιμών που πάντα διέθεται.

Σταθμός στην πορεία της επιχείρησης αποτέλεσε το έτος 1999 όπου εισέρχεται η νέα γενιά με όρεξη για δουλειά αναπτύσσοντας περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων ενώ εγκαθίδρυσε και την χονδρική πώληση τους, καταδεικνύοντας την δυναμική της επιχείρησης.

Η επιχείρηση στην σημερινή της μορφή με παρακαταθήκη 3 δεκαετιών εμπειρίας και ανεπτυγμένη τεχνογνωσία στο ρούχο, απαριθμεί δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες λιανικής από όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, αφού πλέον η φήμη της έχει διαδοθεί και στις υπόλοιπες πόλεις της γεωγραφικής Περιφέρειας που δραστηριοποιείται, αλλά και χιλιάδες επαγγελματίες συνεργάτες που την εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων της και την αμεσότητα των υπηρεσιών της από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στόχος μας είναι να αναπτυσσόμαστε συνεχώς, όπου πλέον απαριθμούμε πάνω από 1000+ κωδικούς προϊόντων στο κατάστημα μας και πάνω από 80+ brands, να εξασφαλίζουμε προϊόντα άριστης ποιότητος και αισθητικής στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και να προάγουμε τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές βιομηχανίες ρουχισμού".

1